(Najaars)Competitie 2024

Nog enkele weken en de voorjaarscompetitie zit erop, de twee teams op de vrijdagavond hebben geen kans op een kampioenschap. Het damesteam op de dinsdag is na een jaar afwezigheid weer terug in de competitie en draait gezellig mee. Van 55+ naar 17+ was een risico maar is goed uitgepakt, geen hele jonge tegenstanders. Het herenteam op de zaterdag heeft het moeilijk, stevige tegenstanders, misschien de zwaarste teams gedurende de eerste weken tegen gekomen? Centraal staat echter de gezelligheid en ik hoop dat er weer wat meer belangstelling gaat komen!

Na de voorjaarscompetitie volgt de najaarscompetitie en deze moet ik voor 10 juni alweer opgeven. Er zijn echter weer enkele ontwikkelingen vanuit de KNLTB.

Van 7 naar 5 speeldagen

Met ingang van 2022 is het aantal speeldagen van de najaarscompetitie aangepast van 7 naar 5 speeldagen, wederom dus in 2023. Deze beslissing heeft de KNLTB niet zomaar genomen en heeft een aantal verschillende redenen. Deze zijn o.a.: de onzekere weersomstandigheden, de herfstvakantie, uit onderzoek blijkt dat er meer teams zouden mee gaan doen bij een kleiner aantal speeldagen, ondergrond parken etc.

Speeldata

De najaarscompetitie start begin september en loopt tot en met eind oktober. De KNLTB gaat weer indelen op speelsterkte dus niet zoals afgelopen jaar op oude behaalde resultaten.

Kosten: afdracht per team aan de KNLTB bedraagt 32 euro, daarnaast zijn er nog kosten voor de ballen, deze zijn afhankelijk van het aantal keren dat een team thuis speelt.

Klik hier voor alle speeldata.

Klik hier voor alle speelsoorten/ aanbod categorieën.

Heb je interesse?

Geef je als team op voor 10 juni, door een mail te sturen naar: mary.koot@ziggo.nl met de volgende gegevens: minimaal 4 namen van spelers en de naam van de aanvoerder met 06 nummer, speeldag en soort.

Namens de TC

Mary Koot