Resultaten enquête

De TC/JC heeft een enquête via de mail en via de website onder de aandacht gebracht met als doel om te inventariseren aan welke activiteiten de leden behoefte hebben, in welke vorm, frequentie etc.
Gelukkig is er meer dan voldoende gereageerd om conclusies te trekken, hier kunnen wij wat mee.

Bedankt voor het invullen!

Hierbij een kleine samenvatting van de resultaten:

Er is nog wel behoefte aan clubkampioenschappen. De invulling hiervan mag korter dus van maandag tot en met zaterdag met de finales op zaterdag.
Aan clubkampioenschappen enkel was voor velen geen behoefte meer. Dus dit gaan wij ook niet meer organiseren.

Waar ging de interesse wel naar toe; een tennistoernooitje met als afsluiting een pubquiz werd heel veel genoemd. Een invitatietoernooi (jeugd met senioren) en vrouwenavond. Samengevat, meer gezellige bijeenkomsten zoals afgelopen januari maar wel met tennis erbij.

In de opmerkingen kwam voornamelijk de padel banen naar voren. Daar worden al aan onderzoeken naar gedaan en hopelijk komt hier snel meer duidelijkheid over, met een positieve uitslag.
Wisseling in de maatjes, eens in de zoveel tijd, werd toch ook gewaardeerd, bij de dinsdagavond koppel.
Een vrijdagmiddag sessie zoals bij de Hulk werd opgenoemd. Graag horen we wat dat precies inhoud dus stuur een mail naar ons en dan kunnen we dit gaan (voor volgend jaar) oppakken.
Luilak toernooi voor de jeugd werd kwam ook naar voren.

Naar aanleiding van de enquête wil de TC/JC in het najaar een toernooi organiseren op een zaterdag. Er zijn leden die hebben aangegeven dat ze willen helpen maar geen mailadres hebben achter gelaten, zouden die contact met ons willen opnemen?

Indien er andere ideeën zijn die zomaar oppoppen en die je wil gaan uitvoeren met ons, benader dan iemand van de TC/JC, gecombineerde activiteiten zijn zeker welkom.

Nogmaals bedankt en tot ziens bij het volgende activiteit.

Namens de TC/JC Kelly, Ester, Sander, Bente en Mary