In memoriam Siem Loos

Afgelopen dinsdag 14 februari ontvingen we het bericht dat Siem Loos na een kort ziekte bed was overleden. Ongeloof en verdriet zijn de eerste woorden die bij ons opkomen

Siem was een lid van het eerste uur van onze vereniging. Een echte verenigingsman die naast het slaan van een balletje ook het beheer en onderhoud van het gehele park voor zijn rekening nam. Een Lid van Verdienste die 22 jaar lang voorzitter van de parkcommissie was, en belangrijker nog, al ruim 30 jaar het gezicht van de commissie. Siem was enorm betrokken bij het park en de vereniging. Ongeacht het tijdstip, als het nodig was dan was hij er om zijn ding te doen.

Al sinds jaar en dag krijgen we complimenten van bezoekers van ons park dat het er allemaal prachtig verzorgd bij lag. Zo vaak dat het bijna ‘normaal’ is geworden terwijl het eigenlijk een prestatie van formaat is van Siem en zijn mannen waar grote dankbaarheid voor op zijn plaats is.

Siem was een bijzonder mens en ook een bijzonder lid van onze vereniging waarvan we helaas veel te vroeg afscheid moeten nemen.

Vanaf deze plaats willen wij de familie en vrienden alle mogelijke sterkte wensen in deze moeilijke tijd.

Namens het bestuur van TV de Berk

Arjan, Menno, Pieter, Ester, Martin, Sander en Angela