Kampioen!

De voorjaarscompetitie heeft op het laatste moment een kampioenschap opgeleverd, het herenteam 17+ van de vrijdagavond, met 1 punt verschil t.o.v. nummer 2. Na uitgestelde wedstrijden door regen en onweer zijn Timo, Jaimy, Max, Lennart, Donnovan en Jorrit afgelopen weekend alsnog kampioen geworden. Goed gedaan heren en van harte gefeliciteerd, de bloemen houden jullie tegoed. Bij de najaarscompetitie gaan ze weer schitteren!

Het leuke van dit team is, dat ze als jochies van ongeveer 10 jaar zijn begonnen en steeds zijn blijven tennissen bij Tv de Berk. De meeste mannen zijn nu rond de 25 jaar en ouder? Ik hoop dat ik niemand beledig?. Volgend najaar willen ze hoofdklasse spelen dus kom ze bewonderen! Dit kan ook al tijdens de najaarscompetitie, tegelijk met de dames op vrijdagavond vanaf half september.

De andere teams:

De dames 17+ (of 55+) van de dinsdagochtend hebben na een jaar afwezigheid weer meegedaan en zijn keurig in de middenmoot geëindigd. Ze kwamen gelukkig bekende leeftijdsgenoten tegen wat de gezelligheid verhoogde. Heel goed gedaan en ik hoop tot volgend voorjaar.

Het herenteam van de zaterdag heeft het zwaar gehad, ze kwamen veel 1e teams van grote verenigingen tegen inclusief tennisleraren. Gelukkig geen degradatie want er zijn zeker nog de nodige punten binnen gehaald. De dames van de vrijdagavond zijn kampioen verliezen geworden van de super tie-breaks, veel spannende wedstrijden gespeeld en net niet gedegradeerd.

Op naar de volgende competitie,

Namens de TC, Mary Koot