Breaking news van de Tennisvereniging!!

Beste Berk’ers,

Namens het bestuur onderstaand een korte update van de laatste ontwikkelingen op ons tennispark.
Eindelijk is het zover, we krijgen nieuwe banen op ons mooie park. Dit heeft natuurlijk wel gevolgen voor het tennissen op ons park. Vanaf 11 juni a.s. is het tijdelijk niet meer mogelijk om te spelen op onze banen.
De werkzaamheden nemen naar verwachting ca. 6 weken in beslag, uitgangspunt is dan ook dat 23 juli de banen weer beschikbaar zijn! Deze datum is natuurlijk wel ‘ voorlopig’ c.q. ‘onder voorbehoud’ (het aantal bouwprojecten wat zonder vertraging wordt gerealiseerd is tenslotte niet heel groot….) Op het moment dat we meer duidelijkheid hebben over het moment waarop de banen weer geopend zijn om te spelen wordt dit vanzelfsprekend vermeld op de website van onze vereniging.

De tennislessen zullen gewoon door gaan, wij hebben tennisvereniging T.C. Westerkogge bereidt gevonden hun banen beschikbaar te stellen. All-in heeft e.e.a. reeds uitgezet bij de lesnemers.
Naast de tennislessen mogen wij ook gebruik maken van de banen van T.C. Westerkogge om vrij te spelen. Indien u wilt spelen bij Westerkogge kunt u de sleutel van de poort ophalen bij Angela Slisser. Graag van te voren even bellen naar Angela als u de sleutel komt ophalen. Onderstaand de contact gegevens van Angela:
Adres: Alver 47 Avenhorn

Tel: 0229 851416 / 06 12877079

Wij gaan ervan uit dat we voor nu iedereen voldoende hebben geïnformeerd over de ontwikkelingen. Voor de komende periode zullen wij de verdere ontwikkelingen melden op de site als ook via volgende nieuwsbrieven.
Op naar meer mooie momenten, op naar nieuwe banen!

Groet,

Namens het Bestuur
Arjan de Wit

Vier generaties tennissen

Mijn opa Klaas Vos is afgelopen week 88 jaar oud geworden. We hadden afgesproken om zondagochtend samen met m’n moeder Jannet Entius en mijn zoon Joep Entius te gaan tennissen.
Dit was fantastisch goed geslaagd!

Groeten Niels.

STAM OBDAM KOGGENLANDTOERNOOI 2018

Aan het begin van de zomer (van 23 juni t/m 1 juli a.s.) zal op de tennisparken van onze gemeente wederom het leukste en gezelligste toernooi van de wijde omgeving plaatsvinden: het Stam Obdam Koggenlandtoernooi. Een uniek evenement dat al voor de derde keer mede mogelijk gemaakt wordt door de steun van Carrosseriefabriek Stam Obdam (J. Stam & Zn).

Er wordt gespeeld op de zes tennisparken van onze gemeente. Voor junioren (ook Tenniskids groen) tot en met 17 jaar en voor senioren vanaf 17 en vanaf 35 jaar. Nieuw dit jaar is dubbel 7 60+. Inschrijving staat open voor leden van TV Apollo, TV De Berk, TV St. George, TV Obdam, TC Ursem en TC Westerkogge plus alle inwoners van de gemeente Koggenland, mits lid van de KNLTB.

Je mag maximaal voor 2 onderdelen inschrijven. Voor het dubbelspel dienen beide partners in te schrijven. Iedereen speelt minimaal 2 poulewedstrijden; de poulewinnaars gaan daarna verder in afvalschema’s. Bij onderdelen die uit één poule bestaan, spelen de nummers 1 en 2 de finale.
Alle finales zullen op 1 juli gespeeld worden op de banen van TC Ursem en TV Obdam. De prijzen worden uitgereikt na de laatste finalepartijen bij TC Ursem.

De inschrijfkosten bedragen voor senioren € 7,50 p.p. en voor junioren € 4,00 p.p. per onderdeel. Doe mee en schrijf snel in! De inschrijving staat open tot en met 9 juni.

Je kunt uitsluitend elektronisch inschrijven via de link op de site

www.stam-obdam.nl

Tot ziens op één van de gezellige Koggenlandse tennisparken!
De commissie van het Stam Obdam Koggenlandtoernooi,
Ellen van Beek, Willeke Bot, Rinus Laan, Leonie Overboom, George van Dellen, Sjaak Steltenpool, Bianca Blanken, Karel Sleegers, Jos Zomer, Maxime Smal en Paul Braas

Glasvezel

Er is gestart met de campagne voor glasvezel in de gemeente Koggenland. Als voldoende inwoners en bedrijven in Koggenland een glasvezelabonnement afsluiten dan krijgen alle bewoners en bedrijven kosteloos een glasvezelaansluiting. Dat betekent dat iedereen voortaan super snel kan internetten met een minimale snelheid van 500 Mbps, haarscherp televisie kan kijken in HD kwaliteit en voordelig kan bellen.
Trined heeft een aantrekkelijke actie opgezet! Als u zich aanmeldt als klant, kunt u kiezen voor tennisvereniging de Berk als ‘goed doel’. Voor elke nieuwe klant ontvangt onze vereniging 10 euro en als het aantal aanmeldingen de 50 te boven gaat, wordt de 10 euro zelfs 20 euro (ook voor die eerste 50 aanmeldingen). Dit ten goede van onze clubkas. Ons verzoek moge duidelijk zijn. Als u meedoet om glasvezel in Koggenland te realiseren, kies dan voor Trined als uw provider en vervolgens voor tennisvereniging de Berk als profiterende vereniging.

Contributie inning

Op 15 april is, zoals aangekondigd in de algemene ledenvergadering, de tweede termijn voor de contributie inning verstuurd. U kunt deze mail in uw mailbox verwachten verstuurd door KNLTB.CLUB voor een bedrag van EURO 38,75. Mocht u de eerste termijn gemist hebben dan heb ik deze er bij opgeteld en wordt het bedrag EURO 58,75. Mocht u verder vragen hebben neem gerust even contact op, e-mail adres:
penningmeestertvdeberk@outlook.com

Met vriendelijke groet,
Pieter
Penningmeester

Ledenpassen

Goedendag,

De ledenpassen voor 2018 zijn binnen.

Jouw pas kan je afhalen, achter de bar in de kantine.

Met vriendelijke groet van de ledenadministratie