Late vrouwen toernooi

We organiseren dit toernooi op zaterdag 3 november aanvang 17.00 uur.

De kosten zijn € 15,00 p.p

Hier bij zijn de koffie, gebak, eten en drinken bij inbegrepen.

Bij slecht weer gaat het ook gewoon door.

Opgeven kan tot 27 oktober via de site of op het formulier welke in de hal van de tenniskantine hangt.

Inning deel 3 contributie 2018

Betreft innen contributie deel 3 2018

Vrijdag 28 september wordt de contributie geïnd. Als bestuur hebben we besloten te stoppen met het gebruiken van KNLTB Club systeem en weer terug te gaan naar de ‘oude’ werkwijze, de automatische incasso. Voor u als lid geldt dat er geen verder actie benodigd is.

Achterliggende reden is dat het innen van de contributie erg moeizaam verloopt. Veel leden ervaren het als lastig dat voor iedere overschrijving opnieuw een autorisatie moet worden verstrekt (of wel een opdracht met I-deal moet worden gedaan). Daarnaast is duidelijk geworden dat de mail met het verzoek tot het doen van de betaling bij diverse leden in de box ‘ongewenst’ of ‘spam’ terecht komt.

Praktisch is uitgezocht van welke leden de eerste en tweede termijn nog niet of nog niet volledig zijn ontvangen. De nog openstaande bedragen worden nu automatisch meegenomen in een extra incasso voor 29 september aanstaande.

In geval van vragen willen wij u verzoeken deze via de mail te versturen naar: penningmeestertvdeberk@outlook.com

Met vriendelijke groet,
Pieter Langenberg

Koggenlandcompetitie

Beste leden,

Ook het komende winterseizoen gaan wij weer tennissen voor de Koggenland cup tegen de diverse verenigingen. TV Appolo en St. George zijn ook uitgenodigd maar over hun deelname bestaat nog geen duidelijkheid. Geef je zo snel mogelijk bij mij op voor deze gezellige competitie.

Na diverse opmerkingen en evaluatie, gaan wij met alle verenigingen om de tafel om zo zorgvuldig mogelijk een geschikte indeling te maken.

Inschrijfformulier.

Opgeven graag via mail aan mary koot