BUURTTENNIS, KEEZEN, QUIZ maar vooral veel gezelligheid en sportiviteit

TV de Berk 8-10-2018 tot en met 14-10-2018

Het was al weer een jaar of 5 geleden sinds het laatste buurttennis toernooi en dus was het hoog tijd voor de editie van oktober 2018. Dit betekende oude plannen updaten, toernooiprogramma’s weer gangbaar maken maar vooral veel vrijwilligers verzamelen die de rol van buurtcaptain op zich wilden nemen.
Dankzij de inzet van Tom en Niels werden plannen en programma’s weer up to date gebracht en meldden de belangrijkste personen zich die dit evenement mogelijk maakten; de buurtcaptains!
Namens de TC en alle deelnemers nogmaals speciale dank voor: Ronald Heijnen, Edwin en Dorien Bitter, Chantal Dubois en Peter Groeneveld, Ellen van Beek en Marijke Knol, Carina Langeberg, Bente en Pieter Schuytemaker, Dominik Daniluk en Martine Bitter. Dankzij hun inzet en dat van degene die hen geholpen hebben werd dit evenement een prachtig gebeurtenis met heel veel super sportieve tenniswedstrijden, zeer gezellige keezenwedstrijden, een fanatieke pubquiz en een feestavond met DJ Sjon. Heel veel deelnemers deden aan deze activiteiten mee en het was prachtig om te zien dat er veel nieuwe tennissers en tennisters te bewonderen waren. De een al eens getennist en best nog wel heel goed, de andere voor het eerst met een tennisracket maar zeker net zo goed. Het mooiste was dat iedereen het naar zijn zin had en er nog lang en veel gezellig werd nagezeten. Het nazitten werd natuurlijk nog weer extra gezellig dankzij de hapjes van het hapjesteam, allemaal lekker.
Op zondag 14 oktober was het helaas allemaal weer voorbij met hele gezellige jeugdwedstrijden onder leiding van de jeugdcommissie en de afsluitende wedstrijden van het buurttennis. Uiteindelijk werd het een gelijke uitslag voor het Westeinde en de Kerkebuurt met 53 punten en de andere buurten haalden de volgende punten bij elkaar, Buitenpoorters: 48, Oosteinde: 41, Schuijtemaker: 39, Nieuwbouw oost: 38, Nieuwbouw west: 32, Bobeldijk 29
Na de prijsuitreiking, het bedanken van de buurtcaptains en natuurlijk Bente voor alle tennisondersteuning kijken we met zijn allen terug op een zeer geslaagde buurttennis week. Een week van veel sportiviteit, gezelligheid met als resultaat hopelijk veel nieuwe leden!
Namens de TC iedereen heel erg bedankt!

Ps. De TC gaat de buurttennis week nog evalueren dus als er verbeterpunten zijn geef die dan door aan ons zodat we het over 5 jaar nog beter kunnen doen. Tot over 5 jaar!