Slaaphuys Berkenslag

Het Slaaphuijs Berkenslag toernooi

Het toernooi is weer voorbij, wat gaat zo’n week toch snel. Met gezonde spanning zijn, wij als commissie en vereniging, de uitdaging om het gezelligste toernooi in Noord-Holland te organiseren aangegaan.

Gezond met een dubbele betekenis in verband met het ons allen bekende virus wat momenteel de hele wereld bezig houdt. Maar het is gelukt en n.a.v. de positieve reacties welke wij kregen, goed gelukt. Melden in de tent, ons aangeboden door onze sportieve buur vereniging TV de Hulk, waarvoor onze hartelijke dank. Deze tent hield de drukte uit de kantine en bleek echt een uitkomst en wellicht voor herhaling vatbaar.

Spannende partijen met menig super tiebreak (in plaats van de derde set), gezellig publiek, welke na registratie, konden genieten van een mooie tenniswedstrijd. Wij danken spelers en publiek voor hun begrip en coulance.  Met zijn allen hebben wij op deze wijze een fantastisch toernooi kunnen organiseren. Chapeau!

De finalisten kregen een handje van de commissie op gepaste afstand en hun prijs direct mee naar huis, aangeboden door onze trouwe sponsoren.

Wij hebben genoten en zien u graag gezond en wel terug in 2021!

De Berkenslag Crew