(Voorjaars)competitie 2023

De wintercompetitie is reeds een maand van start met 2 damesteams op de zondag en 1 mix team op de vrijdagavond. Binnenkort moet ik de voorjaarscompetitie voor 2023 gaan opgeven, voor half januari.

Er zijn echter weer enkele ontwikkelingen vanuit de KNLTB, het aanbod is flink aangepast, redenen hiervoor heb ik echter nergens kunnen vinden. Op de vrijdagavond wordt wederom om de week gespeeld dus de ene week DD en HD, de week erna de Mix- competitie.

Speeldata

De voorjaarscompetitie start begin april en loopt tot half juni. Let erop dat er ook competitie is gedurende de meivakantie. De KNLTB gaat weer indelen op speelsterkte en op behaalde resultaten, ik kan degradatie of promotie aanvragen, natuurlijk wel met onderbouwing. Teams die hiervoor in aanmerking willen komen, moeten dit even aangeven in een mailbericht.

Kosten: afdracht per team aan de KNLTB zijn nog niet bekend (in 2022 was dit 45 euro per team), daarnaast zijn er nog kosten voor de ballen, deze zijn afhankelijk van het aantal keren dat een team thuis speelt.

Klik hier  voor alle speeldata.

Klik  hier voor alle speelsoorten/ aanbod categorieën.

Heb je interesse?

Geef je als team op voor 10 januari, door een mail te sturen naar: mary.koot@ziggo.nl met de volgende gegevens: minimaal 4 namen van spelers en de naam van de aanvoerder met 06 nummer, speeldag en soort.

Namens de TC

Mary Koot