Nieuwe tennisschool TV De Berk

Beste leden van TV de Berk,

Met trots mag ik vertellen dat vanaf 1 oktober 2022 Tennisschool Laan de tennislessen zal gaan verzorgen op jullie mooie tenniscomplex.

Na jaren als tennistrainer verbonden te zijn aan tennisschool All-In heb ik per 1 september 2022 de overstap gemaakt naar mijn eigen tennisschool.

Van jongs af aan heb ik de droom gehad om mijn eigen tennisschool op te gaan richten en om deze mooie sport over te brengen op vele anderen, vanaf nu is het geen droom meer maar de werkelijkheid. Zelf ben ik nu 23 jaar en beoefen ik al 18 jaar de tennissport.

De jeugd heeft zich recent aangemeld bij Tennisschool All-In voor de winterlessen, deze inschrijvingen neem ik van hen over. Voor de jeugd gaat er dus geen nieuwe inschrijving open, wel kunnen er nog tot en met zondag 25 september wijzigingen doorgegeven worden of last minute een aanmelding gedaan worden. Op maandag 26 september zal ik met tennisschool All-In de overdracht gaan doen van de jeugdleden en daarmee ook het nieuwe lesschema gaan maken. De jeugdlessen zullen gaan starten in week 41, uiterlijk in week 40 kunt u bericht verwachten met de lesdag / tijd.

De volwassenen van TV de Berk kunnen vanaf dit moment inschrijven voor de tennislessen die zullen gaan starten in week 41. Helaas is de website van Tennisschool Laan nog niet online en moet de inschrijving voor de winter per mail plaats gaan vinden, voor de komende jaren zal de inschrijving gaan via de website middels een online formulier.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar raymond@tennisschoollaan.nl met de volgende gegevens:

  • Naam
  • Geb. datum
  • Volledig adres
  • Tel. Nummer
  • Speelsterkte
  • Groepsgrootte (keuze uit privéles, duotraining, 4 pers. en 6 pers.)
  • Beschikbaarheid (graag alle beschikbare momenten tussen maandag en vrijdag vermelden)
  • Opmerking (denk hierbij aan de wensen met wie u les wilt volgen)

De inschrijving voor de volwassenen sluit op zondag 25 september, daarna zal ik ook de volwassen groepen gaan indelen en kunnen jullie in week 40 bericht verwachten over de lesdag / tijd.

Ik heb super veel zin in komend winterseizoen en ik hoop velen van jullie te zien op het mooie tenniscomplex in Berkhout.

Groetjes,

Raymond Laan
Tennisschool Laan

raymond@tennisschoollaan.nl

+31618906639

tennisschoollaan

TennisschoolLaan