Najaarscompetitie

De zeven weken van de najaarscompetitie zitten erop, bijna want een aantal teams moeten vrijdag 5 november nog inhalen van speeldag 3, 1 oktober. Gelukkig kon er dit keer een gehele competitie uitgespeeld worden met gebruik van kantine! De berichten waren positief, mooie partijen en gezellig nazitten.

Dames 2, bestaande uit: Femke Borst, Tessa Neefjes, Tessa van Gorkum, Marjoleine Smal en Carmen Wiesemann mochten vrijdag 29 oktober de bloemen al in ontvangst nemen. Met nog 2 speeldagen te gaan, waren ze al kampioen, gefeliciteerd dames, erg goed gedaan en volgend jaar een klasse hoger.  

Dames 1 heeft theoretisch nog kans op een kampioenschap, naar verwachting zal nr. 1 geen punten laten liggen dus een 2e of 3e plaats is reëel, ook een mooi resultaat.

De dames van de dinsdagochtend speelde een dubbele competitie dus uit en thuis, altijd gezellig en geen voor- of nadelen van de ondergrond voor het thuisspelende team. Het team van Guda is geëindigd op een gedeelde 1e plaats (vind ik), door tellen van het aantal sets staan ze in het rijtje op nr. 2. Volgend jaar gaan ze er weer voor!

Binnenkort volgt er informatie over de voorjaarscompetitie.

Namens de TC,

Mary Koot, VCL