Covid: Aangepaste regels per 15 december 2020

Belangrijk bericht voor alle leden!!

 

Maar helaas ook  nog steeds

Aangepaste regels per heden

 

Het kabinet treft tijdelijk weer extra maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Voorlopig gelden de extra maatregelen met ingang van 15 december tot en met 19 januari. Inmiddels heeft de KNLTB de maatregelen beoordeeld en duidelijk aangegeven wat de impact is voor ons als tennisvereniging.

Vrijspelen is nog steeds toegestaan, maar beperkt tot singelen. Dubbelen is voorlopig niet toegestaan. Dit zelfde geldt ook nog steeds voor alle vormen van competitie, toernooien en andere wedstrijden.  

De algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels blijven ongewijzigd van toepassing en, ten overvloede, de verantwoordelijkheid voor het volgen van de regels (als ook de aansprakelijkheid in geval van controle) ligt bij iedereen zelf!

Samenvattend:

  • Vrijspelen blijft toegestaan maar met maximaal 2 personen per baan!;
  • Tennislessen blijven ook toegestaan, voor senioren echter beperkt tot 2 spelers per baan (exclusief trainer);
  • Op Donderdagavond zijn er 2 banen gereserveerd voor les (van 19.00 tot 22.00 uur dus 2 banen niet beschikbaar voor vrijspelen);
  • Ongewijzigd geldt dat je kort voor aanvang van het vrijspelen / les het park op gaat & na het spelen zo snel mogelijk weer verlaat (nazitten is dus niet toegestaan);
  • Toeschouwers op het park zijn niet toegestaan;
  • De kleedkamers, de kantine en het terras zijn gesloten. Toiletten zijn alleen geopend voor noodgevallen. Verkleden op het park is niet toegestaan.

Ondanks alle maatregelen en noodzakelijke beperkingen wil ik iedereen toch prettige kerstdagen wensen en alvast de beste wensen voor het komende jaar!

Let op elkaar, blijf gezond!

 

Namens het Bestuur TV de Berk

Arjan de Wit