Corona: aangepaste regels per (18-nov-20)

Belangrijk bericht voor alle leden!!

 

maar helaas ook nog steeds

Aangepaste regels per heden

 

Na regen komt zonneschijn is het spreekwoord. Gisteren avond heeft het kabinet bevestigd dat de extra maatregelen van de afgelopen 2 weken vervallen vanaf 19 november. Dit betekent dat de maatregelen zoals van toepassing verklaard per 15 oktober weer gaan gelden. Dit betekent dat de kantine gesloten blijft, wedstrijden zijn verboden en een maximale groepsgrootte van 4 personen. Dubbelen en trainen met maximaal 4 spelers per baan is derhalve met ingang van 19 november weer toegestaan. 

De algemene ‘1.5 meter afstand’ regel en de hygiëneregels blijven ongewijzigd van toepassing en, ten overvloede, de verantwoordelijkheid voor het volgen van de regels (als ook de aansprakelijkheid in geval van controle) ligt bij iedereen zelf!

Samenvattend:

  • Vrijspelen is toegestaan (zowel single als dubbel);
  • Tennislessen zijn toegestaan, voor senioren beperkt tot 4 spelers per baan (exclusief trainer);
  • Onderlinge competities en wedstrijden zijn verboden;
  • Ongewijzigd geldt dat je kort voor aanvang van het vrijspelen / les het park op gaat & na het spelen zo snel mogelijk weer verlaat (nazitten is dus niet toegestaan);
  • Toeschouwers op het park zijn niet toegestaan;
  • De kleedkamers, de kantine en het terras zijn gesloten. Toiletten zijn alleen geopend voor noodgevallen. Verkleden op het park is niet toegestaan.

Let op elkaar, blijf gezond!

 

Namens het Bestuur TV de Berk

Arjan de Wit