Berkenslag

Iet giet oan

De Elfstedentocht……….? Nee, het Berkenslag tennistoernooi in Berkhout, dat gaat door. Na lang tafelen op anderhalve meter afstand, zijn wij samen met onze commissie, het bestuur en de KNLTB, tot de conclusie gekomen dat het u welbekende Slaaphuys Berkenslag tennis toernooi doorgang kan vinden.

Week 36 van dit jaar, wordt dus een week welke je toch weer in de agenda vrij moet gaan houden, om mee te kunnen doen aan ons mooie toernooi. Het wordt wel anders, dat wil zeggen, gewoon niet helemaal zoals u het van ons gewend bent, tja ook wij kunnen daar wij niet om heen. Helaas heeft het Corona virus, ondanks de versoepelingen, ons heel wat beperkingen opgelegd. Dat betekent dat het dit jaar ook vooral een verstandig toernooi wordt met weinig uitspattingen.

Toch gooien wij het balletje op en zetten ons toernooi open, het zal gaan om twee gewonnen twee sets met indien gelijke stand een super tie break als beslissende set. Een hand geven voor en na de wedstrijd wordt hem nog even niet, maar vriendelijk knikken mag altijd. Ook de high five is volgens het protocol niet de bedoeling, maar op een later moment een ansicht sturen naar je tennismaatje, dat hij of zij zo’n mooie bal heeft geslagen kan natuurlijk altijd (al wordt het zelf dichtlikken van de enveloppe afgeraden). De 1,5 meter afstand wordt tijdens de tenniswedstrijd zelf losgelaten, maar voorafgaande- en na afloop van de wedstrijd is het gewoon weer 1,5 meter afstand van elkaar houden. Ook op het terras en in de kantine zijn aanpassingen gedaan, looproutes gemaakt en zal het eventuele publiek ook rekening moeten houden met de onderlinge afstand.

Kortom wij doen ons uiterste best om er verstandig mee om te gaan…………, u toch ook?

Vanaf dit moment zijn de inschrijvingen geopend, deze zullen sluiten per 19 augustus. Twijfel niet langer en geef jezelf op!

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament?id=F670096B-7231-4D54-A81B-B74F45D492A9