We mogen weer!

Zin om gewoon weer eens lekker “ouderwets” een toernooitje te tennissen …. Dat kan.

Wanneer: Zondag 5 juli

Aanvang vanaf 14.00 uur.

Voor wie: Senioren leden (16 jaar en ouder)

Naast het feit dat wij als organisatie het heel leuk vinden om weer iets te organiseren waarbij we met elkaar kunnen sporten en napraten zal deze middag ook gebruikt gaan worden om te kijken of ons park 1,5 mtr proof is.

Er is een aangepaste opstelling in de kantine en ook buiten zullen er een aantal kleine aanpassingen worden gedaan. Dit alles om te kijken of de aanpassingen voldoen om bv eind Augustus weer het Berkenslag toernooi op ons park te kunnen gaan organiseren.

Wil je meedoen geef je dan voor 2 juli op door een e-mail te sturen naar tc@tvdeberk.nl

Uiteraard zullen we alle  (op 5 juli  geldende) regels/richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Hopelijk tot dan.

Sportieve groet,

De organisatie.