Bedankt!!!

Op maandag 16 december 2019 was het dan zover: de laatste keer dat de sleutels in de brievenbus werden gedaan door schoonmaakdienst of kantinedienst. Het zal vreemd zijn om na resp.17 jaar voor de schoonmaak en 12 jaar voor de kantine geen tennisvrienden en vriendinnen meer aan de deur te krijgen. Wij willen alle mensen zeer hartelijk danken voor de trouwe diensten en een enkel lid voor een smakelijke anekdote, die later nog wel eens openbaar gemaakt zal gaan worden.

Wij hebben het altijd met veel plezier gedaan maar gaan nu van een lege agenda op gebied van tennisdiensten genieten. Een speciaal woord van dank aan het bestuur voor de ontvangen attentie en dan heel speciaal Angela, die voorlopig alles, met haar helpers, in goede banen weet te leiden.

We zien elkaar op het tennispark en vergeet die code vooral niet op te schrijven……

Guda en Peter