Verslag Late Mannentoernooi

Afgelopen zaterdag vond het eerste late mannentoernooi plaats bij T.V. de Berk, en wat was het een succes!

Er hadden zich maar liefst 22 mannen opgegeven voor de eerste editie, iets waar wij zeer tevreden mee waren. De mannen werden vanaf 16:00 ontvangen in de kantine onder het genot van een bakkie koffie en een koek. Vooraf werd er al druk gespeculeerd of er werd getennist of, net zoals bij het late vrouwentoernooi, veel spellen werden gespeeld. Er was gekozen om veel te tennissen aangezien wij mannen nou eenmaal van tennis houden. Daarnaast was er besloten om twee rondes rondje om de wereld te spelen (met beperkt zicht). Iedereen werd aan de hand van getrokken kaarten ingedeeld, alleen liep dit niet zo soepel als vooraf was gedacht. Desalniettemin werden er om 16:30 de eerste ballen geslagen. De mannen die niet aan spelen toe waren gekomen, trokken het eerste biertje open. Rond 18:30 werd er gezorgd voor een echte mannen maaltijd met o.a. soep, pulled pork en hamburgers. Na de maaltijd werden er nog vier rondes getennist zodat iedereen ongeveer evenveel getennist had.

Toen iedereen uit getennist was, werden er rondjes rond om de wereld gespeeld. Hierbij was de jeugd zeer goed op dreef. Zo won Lennart Buijs meerdere malen, maar ook Dirk-Jan Schuitenmaker en Tom Boterman gingen er met een titel van door. Nadat de tennisactiviteiten waren afgesloten, begon het echte werk: de quiz! Deze quiz bestond uit echte mannen vragen van onder andere geslachtsdelen van bekende vrouwen. Iedereen verwachtte dat Barry Meissen hier wel hoog zou scoren, helaas viel hij flink tegen met de laatste plek… Echter scoorde er een aantal (Jaimy, Dominik, Edwin en Pieter) wel verdacht hoog bij deze quiz…

Na de quiz was het tijd voor echte mannen drankjes met apenkoppen shotjes en heel veel biertjes, het bleef daarom ook lang onrustig in de kantine van T.V. de Berk…

Wij hopen dat iedereen het naar zijn zin heeft gehad en volgend jaar zal het late mannentoernooi naar alle waarschijnlijkheid gewoon weer georganiseerd worden. Wij hopen dan dat er, naast de late mannen van dit jaar, nog meer mannen mee doen aan dit gezellige evenement!

Barry Meissen, Maarten Laan en Jorrit van Trigt